OM DJ ROKI

Professionel DJ & mobildiskotek

Fyns stærkeste DJ & mobildiskotek, hvis I vil feste og danse.

Christian R. Kjær aka ’DJ Roki’ har siden 2014 spillet for mere end 40.000 unge. I 2019 joined Noah, og senere Asger, Marius, Lucas, Mikkel, Johan og Alexander. I dag er hele teamet topmotiveret og altid klar til at lave den bedste fest sammen med jer.

Vores speciale er klart ungdomsfesterne som gymnasiefester, efterskolefester, 18, 20 og 30 års fødselsdage, sidste skoledag, studenterfester, elevfester, sportsstævner, hal-, by-, markeds- og sommerfester.

Vi laver også underholdning, lyd og speak i forbindelse med opvisninger, stævner, by-, markeds- og butiksarrangementer.

 

 

 

DJ Roki
DJ Roki

  De prøver at passe ind – vi prøver at skille os ud!  

– citat lånt af Nik & Jay

Bio

Biografi

Du har helt ret – 2014, hvor gammel kan han da ha’ været, da han startede – jeg var ung!

Første job som DJ kom da én af mødrene på skolen ringede til mine forældre og spurgte, om det var noget for Christian at spille til hendes søns 10 år fødselsdag. Jeg ville få penge for det!
Fun fact: DJ-set’et afviklet fra en iPad og min søsters PC-højttaler.

Efterfølgende kom der flere fødselsdage, ’skole-jobs’, noget bedre udstyr. Også de fynske idrætsforeninger fik øje på min evne til at få unge til at feste til deres slush ice- og sodavandsdiskoteker med musik, de kunne synge med på og masser af boogie woogie, limbo- og stop dans.

Jobbene blev flere og større. Lyd- og lys-udstyret kraftigere og professionelt. I dag fylder ungdomsfester som gymnasie-, efterskole- og 18-års-festerne allermest i vores kalender.

I 2019 ansatte jeg Noah, og senere Asger, Marius, Lucas, Mikkel, Johan og Alexander – syv helt fantastiske gutter, som har blik for at laver det fedeste lysshow. Ud over DJ, musik og en god lydoplevelse, leverer vi i dag et af de flotteste lysshows blandt danske mobildiskoteker – og det er ikke noget jeg finder på. Det er tilbagemeldingen fra glade og tilfredse kunder og gode kollegaer i branchen.

Når vi nu taler om gode kollegaer, er vi heldige at have et netværk af Fyns ’gamle’; men mest erfarne DJs. De coacher os eller ’skubber’ job videre til os. Tak for hjælpen, I er de bedste:
– James Mc Carthy, residence DJ på Stravinsky, W.M.Booking.
– Claus Skovsted, residence DJ på Crazy Daisy, GOMA, Frank-A.
Frank Hansen, mobildiskotek Ofelia i 90’erne samt residence DJ på Crazy Daisy, Buddy Holly, NOX Network og i dag Tinderbox, Slagteriet og Storms Pakhus.
– Thomas Grønlykke, mobildiskotek Power Sound i 90’erne samt residence DJ på Crazy Daisy.
– Ole Kjær, mobildiskotek Rocky i 80’erne samt residence DJ på Landsbyen, No-One, Alexsandra, Duen, Frederik d.7, W.M.Booking.

DJ Roki, professionel DJ & mobildiskotek er ’listet’ og bookes på Eventzonen.dk, Evenses.dk, Bifald.dk – og direkte her på siden.

 

Omtale

Pressekit

Hvis I har brug for materiale til omtale, invitationer, annoncering, flyer, banner, plakater, program, SoMe, etc. er der masser af stemningsbilleder i vores ‘pressekit’, som I er velkommen til at anvende. Link til: DJ Roki pressekit

DJ Roki